A Meastic-et még nem kóstoltam, a többi 3 közül viszont egyértelműen a Gold, az valami isteni finom!
Nem vagyok alkesz, de egy kis spiccesség jegyében minél erősebb, annál jobb, leginkább 5%-tól fölfelé. Viszont az íz is fontos, és számomra a Strong ihatatlanul keserű volt, muszály volt azt felöntenem üdítővel, de még úgy is nehezen csúszott le, soha többé az életben!
A Prémium pedig bár nem volt rossz, de minőségre nagyon egy kommersz sör benyomását keltette!
Nálam abszolút a Gold a nyerő, az nagyon ízlett!
Én szeretek mindenféle sört kipróbálni, már sikerült is elég sokat, és állítom, hogy az Argus Maestic a legjobb ár-érték arányú cseh láger a magyar piacon. Nem vagyok nagyivó (max 1-2 doboz/üveg hetente, de az mindig más), de a Maesticből mindig van otthon pár dobozzal, én tényleg nagyon szeretem, pont most szerdán is ittam egyet.
A fekete Strong ennyiért teljesen korrekt, faternál szoktunk inni.
A zöld Gold nem nagy szám, izgalmasabb sörre számítottam a pasztörizálatlanság végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!