#7-es vagyok. Én is szeretek mindenféle sört kipróbálni.
Na, ma végre megvolt a Maestic is, nem rossz, de nekem így is a Gold ízlik a legjobban!
Imádom a strongot!!! Messze kedvenc.
De a 11-es által emlegetett Szram Brew mind 3 fajtáját is imádom. Mert én a berúgásért iszom sört. 🍺🍻
Úgy mint az egyik válaszoló én is szeretek söröket kipróbálni tesztelni. 2022 óta 60-70 különböző sört kóstoltam, amiknek gyűjtöm a dobozukat is. (2 ugyanolyan dobozom nincsen)
Na de térjünk vissza a témára, az Argus sorozatot nem sikerült kivégeznem csak a Prémiumot meg a Strong-ot ittam még.
A Strong tökéletes ha hamarabb beakarsz rúgni, de el nem tudom képzelni hogy valaki egy nyári napon ezt kibontja és ezt issza, mert ízre nem jó. Ha erős sört akarok inni az íze miatt akkor Borsodi Bivaly. A Prémium az szerintem egy teljesen elfogadható, korrekt sör jó ár érték arányban, azt még néha szoktam is inni. A másik kettőt még nem próbáltam a listáról még lemaradt az Argus Pils is, ritkán járok Lidlbe, de ha majd megyek lecsapok rájuk és a többit is kipróbálom.
15)
A 8-as vagyok a Maestic-et sajnos már egyáltalán nem tudom ajánlani, valamikor tavasszal kicserélték a receptet, fölment 4.8-ról 5%-ra, és az íze is más lett, ha szeretsz söröket próbálgatni, mondanám, hogy hagyd a fenébe, a semmiért nem kell alkoholt inni.
A zöld dobozos pasztörizálatlan viszont mostanság teljesen korrekt, mindenképp megér egy próbát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!