Argus Maestic cseh sör eltűnt a polcokról. Készlethiány vagy teljesen beszüntették a forgalmazását itthon?
Nem tudom, nem figyeltem meg, azért válaszolok, mert én viszont azt vettem észre, hogy idén valamikor teljesen kicserélték a receptet!
Régen az egyik, ha nem a legjobb ár-érték arányú cseh sör volt a magyar piacon, nagyon szerettem. Nyilván nem volt a sörfőzés csúcsa, de 300-350 forintért simán hozta azt, amit különböző cseh főzdék sörei 500-700 forintokért, a cseh nagyüzemi lőrékre meg simán rávert.
Idén valamikor viszont kicserélték a receptet, 4.8%-ról fölment 5%-ra, új dobozt kapott, és egy ihatatlan fos lett.
Remélem azért tűnt el, mert észrevették hogy ez gáz, és hamarosan visszatér a régi.
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem ugyan az lesz, mint a Pennyben kapható volt Rychtar sörrel(alapár 169 volt, akciósan 119 Ft pár éve). Ez persze már a múlté.
Egyébként ti milyen sört preferáltok? Például most kapható a Sparban Konrad sör 300 Ft-os áron kettesével véve. Szerintem az ilyen áron megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!