Rossz ízű pálinka vízzel és cukorral keverve ihatóbb lesz?
Figyelt kérdés
tegnap 20:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem, valószínűleg rosszul lennél tőle. Ha már eleve nem tűnik jónak, valami rossz be neked.
4/6 Phoney válasza:
Hát többnyire egy kicsivel... de ha már mindenáron meg akarod inni, akkor aktívszén-ranulátum pár hétig (por is működne, de azt utána nagyon nehéz kiszűrni), attól nagyjából semleges lesz (hacsak nem nagyon elő- vagy utópárlatos), utána fűszerezés vagy valami tea bele pár napra, utána szűrés, bele cukor, a cukor elegyedjen vagy egy hétig legalább, így egész tűrhető likőröket lehet csinálni aránylag rossz pálinkákból.
5/6 anonim válasza:
Mit értünk rossz íz alatt?
Mellékíze van? Vagy csak mar mint a tiszta szesz?
Ha csak mar, akkor ágyaspálinkát kéne csinálni, az aszalt gyümölcs aromája nem csak édes, de ízt is ad. Pár hónap és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!