Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem oldódik fel a méz a...

Miért nem oldódik fel a méz a pálinkában?

Figyelt kérdés
Csináltam tiszta almapálinkát amiből 1 üveggel félreraktam mézes gyömbéres pálinkának. 5 hetet hagytam állni utána szűrtem le és azóta eltelt kb 5 hónap de még mindig az alján ül a méz. Az elkészítést egyszerűre vettem, felmelegítettem a mézet egy kis vizzel teljesen folyékony állapotra aztán egy edényben összekevertem a pálinkával és úgy tettem el egy üvegbe. A színe gyönyörű és ízre is annyira jó hogy akár kísérőként is lehet inni

tegnapelőtt 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Túl sok benne a méz és egy része már nem tud feloldódni
tegnapelőtt 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz a baj, sokaltam is amikor csináltam de a receptet követtem ami 7dl pálinkához írt 30dkg mézet
tegnap 05:25
 3/4 anonim ***** válasza:
7 dl pálinkához bőven elég 10 dkg méz
tegnap 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Legközelebb úgy csinálom akkor, ezt meg megisszuk akkor így😁
tegnap 12:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!