Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A pálinkafőző spiráljának...

A pálinkafőző spiráljának muszáj rézből lenni?

Figyelt kérdés

okt. 7. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Semmi nem muszáj. De jobb a réz.
okt. 7. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag jobb ízű tőle, de lehet rozsdamentes acél is.
okt. 7. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem! Apám például üvegből készült spirálos lepárlót használ.
okt. 7. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is laborból származott üvegspirálos van.Senki nem panaszkodot a páleszra.
okt. 7. 15:03
 5/6 Phoney ***** válasza:

Egyáltalán nem muszáj, csak azt könnyebb formálni és abból kevesebb kell (ti. a hővezetése miatt, adott hűtőkapacitáshoz), mint bármi másból, ami reálisan szóba jöhet.


Lehet üveg, csak ha elégtelen a mérete, akkor szökik a szesz a levegőbe.

okt. 7. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 mindentudó99 ***** válasza:
Sok főző tiszta saváló. Így legalább a cső legyen réz. Jobb íze lesz a pálesznek ezáltal.
okt. 8. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!