Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Majdnem aszalt szilvából...

Majdnem aszalt szilvából készítenék cefrét. Öntsek rá vizet, vagy így, ilyen kevés nedvtartalommal és lesz belőle rendes cefre?

Figyelt kérdés
szept. 14. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vizet öntsél rá.
szept. 14. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg egy kissé megcukrozva?
szept. 15. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Cukor nem kell, de ha majdnem aszalt, akkor nem ártana a gyümölcsöt aprítani/darálni.
szept. 15. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, igen. Tehát langyos vízet öntesz rá, egyszerre nem sokat, majd látni fogod 1g2 nap után, hogy elég leveses-e? A cukrot is langyos vízben oldva add hozzá, 10 kg gyümölcs cefréhez mondjuk 0.5 kilót(3-5% kifejezetten jót tesz), de ezt majd csak az erjedés beindulása utáni 3-4. napon.
szept. 15. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! elvileg kétfelé törtem volna a szemeket, de, mivel aszott - félig aszott állapotban volt, lehet mondani, hogy szét-trancsíroztam a szemeket.
szept. 15. 08:22

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!