A kérdező szavazást indított:
Kőbányai
Arany Korsó
18 szavazat
1/8 anonim válasza:
Kőbányai.
Arany korsó iható elfogadható sör azzal a ratyival ellentétben.
2/8 anonim válasza:
"Arany Korsó gyászkoporsóóó!" -Bartos CS. István. attól függ melyik színűt erősségűt veszed, a 3, 4, és 4,5%-osak zöld, kék és piros színűek még vállalható diszkontsörök, de a fekete 7,2-es valami ultrarossz. Winkler Robi is tesztelte régebben ő pedig ért a sörökhöz és ilyen véleménnyel volt
3/8 anonim válasza:
Nekem a Kőbányai az egyik kedvenc söröm 😀
4/8 anonim válasza:
Az Arany korsó 4,5% az valamivel jobb szerintem.És még olcsóbb is mint a Kőbanyai.
5/8 anonim válasza:
Kutya mind a kettő de Kőbányainak hányás szaga van
6/8 anonim válasza:
Szalont keresgéljetek, a simát, nem a prémiumot! Kellemes meglepetés volt.
7/8 anonim válasza:
A Kőbányai fing szagú az olcsó gabonától az Arany Korsó meg kartonpapír ízű, a kettő közül az utóbbi jobb.
8/8 anonim válasza:
A kőbambi szerintem még a rocky cellar, löwenbrau, a mátyás, meg a tisza sörnél is rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!