Miert nem tudok tömény piát inni?
Figyelt kérdés
Amint valami erősebbet iszom mint a bor azonnal hányok. Hiába öblítem le pl kólával ugyse műkodik. Próbáltam keverni is valami űdítővel, ugy is ha akar belekortyolok oklendezni kezdek tökmindegy milyen piáról van szó. Régen simán ment akar uvegból az olcso vodka, abszint mostmár semmi. Ez elrontotta az ivást számomra mert nem vagyok oda a borért a sörből pedig nagyon sokat kell meginni. Mindenki csak annyit mond hogy fel kell nőni hozzá késobb majd jobb lesz de ez egyre rosszab.(nemvagyok alkoholista max havi egyszer iszom szoval nem az a problema)aug. 1. 15:31
1/7 anonim válasza:
Érzékeny a gyomrocskád!
Viszont egyáltalán nem baj, hogy nem bírod a piát.
Egy fogyasztóval kevesebb
2/7 anonim válasza:
Ha annyira inni akarsz,akkor veszel kicsit erősebb sört.Mondjuk 7% alkoholtartalmút.Abból elég 5-6.Az 2,5-3 liter.Az nem rengeteg.
3/7 anonim válasza:
Ne csináld itt a bazári majmot.
Én is utálom a töményet,napi 10 sör leszalad,de nem vagyok alkoholista,mert hányok a töménytől.
4/7 anonim válasza:
Egyszerű akkor ne igyál töményt vagy próbáld keverni.
Gin-tonik vagy Vodka-narancs
5/7 Phoney válasza:
Vannak erős sörök is, ha már muszáj. Nekem pl. egyik kedvenc "olcsó" söröm a Dreher Bak, finom, 7,2%, és nem is drágább a többinél.
De ha az se elég, és többet szánsz rá, akkor kizüzemektől 10% körüli sörökből is vannak nagyon finomak, amiknél ízben nem is érezni az extra alkoholt.
6/7 anonim válasza:
27 vagyok, régebben én is simán üvegből ittam a töményet. Eltelt pár év, már rá sem bírok nézni semmilyen tömény italra. Maximum borozom és sörözöm. Ezzel nincsen semmi gond. Aki gúnyol, azzal nem kell foglalkozni. Gázabb mindent összehányni, mint nem elfogadni a felespoharat.
7/7 anonim válasza:
Likőrök, koktélok lehet működnének, persze annak ára van, és nem csak pénzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!