Melyek a jó,elfogadható ízű alkoholmentes sörök?
Kérdésem azokhoz szól akik fogyasztanak ilyeneket.
Valamikor régen ittam már alkoholmentes sört.Nem tudom milyen márka volt.Az nem ízlett.Ezért azóta;vagy 20 éve nem illettem magam ilyesféle nedűvel...Viszont a szénsavas italok közül nekem csak a sör esik igazán jól.És ebben a melegben kiváltképp innék valami jó sört.Csak munkanapokon nem akarom megszívatni magamat.Mert ha egy lecsúszik,akkor több is.Ezért most csak az üdítő hatása miatt innám.Tehát valami alkoholmentessel próbálkoznék.Talán létezik már olyan aminek nem törek íze van...
Natúrból sose ittam igazán jót, pedig kerestem, mert néha jólesne, de egyiknek sem állt össze az íze. Az Erdinger jónak éppen jó volt, csak elég drága is, meg nem mondanám, hogy sörízű (tudom, hogy az búzasör, nem azért, az alkoholos verziót szeretem).
Mondjuk nem tudom, mit ittál 20 éve, azért voltak nagyonszar cuccok, szerintem volt fejlődés, most legalább ihatóak.
A gyümölcsösökből sok jó van, dehát azok nem is akarnak sörízűek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!