Miért itatja magát a sör?
Figyelt kérdés
A főételt este zabálom meg, tányér leves, + tányér főétel! nem kell több , jól lakok vele! mégis utána 3-4-5 söröcskét könnyedén bedobok,és jól vagyok!jún. 19. 21:22
2/13 anonim válasza:
EZ nem a sör hibája, te vagy alkoholista
3/13 anonim válasza:
Jo is a sor, de este mar ertelmetlen inni. Plusz ha masnap munka akkor meg szopsz..
5/13 anonim válasza:
Dehidratál, de hűs és szomjoltónak érződik a kesernyésségével. Persze egyre jobban dehidratál, egyre jobban esik tolni. Néha jó azért beleszürcsölni egy korsó vízbe is, ami szintén jó helyen van a hűtőben. Éjjelre kótyagosan még bekészíthetsz egyet, tök jó lesz kettőkor, mikor fehéren izzik a dákó az istentelen mennyiségű csövelés után. Mármint nem ráönteni, hanem kicsit pótolni a vizet. Másnaposság ellen nekem az válik be, hogy hulla fáradtan nekiállok 8-kor rohamtempóban vedelni, de akkor kajálás előtte kötelező, lehetőleg nyers tört vagy reszelt fokhagymát tartalmazó cucc kell, vagy azzal felütni azt, ami van. Mondjuk sült krumplin tök jó, brassói aprópecsenyére meg kötelező is. Amikor meg nem vagyok kellően hullafáradt ahhoz, hogy néhány után köpjön a maci, akkor próbálok a "jó, leállunk" mentális izomcsoportra gyúrni, és mivel megszakadni annyira nem szeretek, elég eredményes kezd lenni az edzés, még a végén elkezd teljesülni az alkesz vágyálmom, és nem kell innom, csak ha tényleg valamiért előre eldöntöttem, hogy bedobom a gyeplőt (mondjuk most hirtelen egy jó ok se jut eszembe).
6/13 anonim válasza:
Nem itatja magát, nekem pl nagyon ritkán, max egy üveggel esik jól (kb évente kétszer) Ha te napi 3-4-5 sört megiszol, akkor alkoholista vagy.
7/13 anonim válasza:
Alkesz vagy meg ettél előtte szóval szívja az amúgyis nem nagy alkohol tartalmú sört.
Bár nekem kaja után 1 sör esik jól max...
8/13 anonim válasza:
67 évem alatt eddig csak likőrökre és más édes italokra vonatkozóan hallottam, hogy itatja magát. Sem borra, sem sörre. De nem is tapasztalom.
9/13 anonim válasza:
Régebben a Sommersby-t ittuk mert mondták is hogy az itattja magát mert ízes és később ütött be. Megittunk 4-5 üveggel és hirtelen lehetett érezni a hatását.
Ahogy a 8.irta inkább az édes itattja magát.
Az hogy sima sörből kinek mennyi esik jól az relatív.
10/13 anonim válasza:
Hát, nekem a jó Schweppes tonik sokkal jobban ízlik akármilyen édes izénél, sőt, mostanában mintha túl édes lenne. Akkor már inkább pár Pilsner Urquell, az úgy elég chill.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!