Miért itatja magát a tömény alkohol?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy minél jobban kezdek bebódulni, annál jobban rámjön a kényszer, hogy fenntartsam ezt az állapotot, de közben tudom, hogy mégsem kéne. Mitől van ez? Másnál is így van ez?2022. dec. 15. 23:48
1/6 anonim válasza:
Mert az alkohol ilyen hatással van az emberre.
2/6 anonim válasza:
Önuralom hiánya. Én is így vagyok vele már lassan 20 éve. Igen, alkoholista lettem, mert nem tudom, mikor kell megállni.
3/6 anonim válasza:
Szerencsére nem hat mindenkire úgy az alkohol, de vannak, akikre még rosszabb hatással van, pl agresszivitást vált ki.
Az alkohol hatása, hogy csökkenti az önkontrollt, az önuralmat, a realitás érzéket.
Szerencsére az emberek többsége képes ezeket kezelni olyan szinten, hogy tudja mikor kell leállni, elég volt.
Sajnos azok száma sem elenyésző, akik nem tudják kontrollálni ezt a hatást, tehát nem vagy egyedül, de veszélyesek a kilátásaid a jövőre nézve, kb egy menekülési utad van, nem inni egy korty alkoholt sem.
4/6 anonim válasza:
Hát én ezt még nem vettem észre hogy itatja magát.. az íze ugyan úgy hányinger marad nekem mindig kell innom valamit hozzá hogy elvegye az ízét ha iszom
6/6 anonim válasza:
Az édes, nem karcos, hanem simulékony italok hatnak így, az erős, szárazak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!