Nemrég vettem egy Jack Daniels-t beraktam a fagyóba és fullra megfagyott, ez normális????? A 40%-os pia megfagy? Vagy hamisítvány?
Figyelt kérdés
jún. 14. 09:46
3/13 anonim válasza:
Megfagyhat persze..De egy normál -18 °C-os fagyasztóban nem.Ahhoz kellene vagy -40 °C..Egyébként miért kell azt a viszonylag jóféle italt a fagyasztóba tenni?Szerintem az csak ront rajta.Olyan hidegen nem lehet rendesen érezni az ízét.Úgy gondolom,hogy fagyasztóba legfeljebb csak a silány,szinte ihatatlan italokat érdemes tenni.
4/13 anonim válasza:
Sokáig hűtöttem a whisky-t, mígnem olvastam, hogy jobb az íze melegen, jégkockával. És valóban. Amúgy megmértem, nekem nem mínusz 18 van a fagyóban, hanem 30 valamennyi.
5/13 anonim válasza:
Ha megfagyott volna, akkor szétrepíti az üveget.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem kéz közt vettem vagy ilyesmi, rendesen Sparban vásároltam. Szét repíti az üveget? Az csak a szénsavas italoknál fordulhat elő ha jól tudom.
jún. 14. 10:38
7/13 anonim válasza:
6
Dehogy csak a szénsavas italnál..A fagyott folyadék térfogata nagyobb mint folyékony halmazállapotában.Így megeshet,hogy megrepeszti az üveget.
8/13 anonim válasza:
Ez igazi eredeti whiskey vagy valamilyen ízesített, divatos változat? Mert most már mindegyik csinál ilyen ízesített löttyöket is. Ha ilyen, akkor lehet, hogy azért fagyott meg.
9/13 anonim válasza:
Meglehet max-ra volt állítva fagyasztó akkor mínusz huszon akárhany fok is lehet benne.
Nekem jägermeister már fagyott meg .
10/13 anonim válasza:
Molális fagyáspont csökkenés, részletesen nem fárasztanék vele senkit, a lényege az, hogy a különböző oldatok különböző koncentrációjának a fagyása más és más hőmérsékleten indul be, az ilyen whisky, jäger meg hasonlók mínusz 18-20 fok környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!