Szerintetek ez mi?
Figyelt kérdés
Az van hogy a barátnőm azt mongya nem szereti az italt de amikor ott voltam náluk le húzta a pezsgőt egy kerek pohárból tele volt öntve és le húzta egyből és utána meg íni akarta a pálinkát és én szóltam rá és most a tesóm nak montam mindent le tagad azt monta nem is úgy húzta le pedig a saját szememmel láttam hogy le húzta a pezsgőt ez nem szereti az italt és azt mongya nem jó mert márja a torkát kérdezem én ha marja a torkát minek akár pálinkát íni még pluszba? XD2024. jún. 9. 23:02
1/3 anonim válasza:
Botrányos a helyesírásod. Vesszőt se ismered?
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi csak ideges vagyok és gyorsan írtam de ha valaki baja van elolvasni itt van helyesen
Az van, hogy a barátnőm azt mondja, nem szereti az italt, de amikor ott voltam náluk, lehúzta a pezsgőt egy kerek pohárból. Tele volt öntve, és lehúzta egyből. Utána meg inni akarta a pálinkát, és én szóltam rá. Most a tesómnak mondtam mindent, de ő letagadja, azt mondta, nem is úgy húzta le, pedig a saját szememmel láttam, hogy lehúzta a pezsgőt. Ez nem szereti az italt? Azt mondja, nem jó, mert marja a torkát. Kérdezem én, ha marja a torkát, minek akar pálinkát inni még pluszba? XD
2024. jún. 9. 23:09
3/3 anonim válasza:
Na így máris jobb. Nyilván szereti az alkoholt. Tőle kérdezd meg, miért mondta az ellenkezőjét. Mi ezt nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!