Érdemes a vörösborba szódabikarbónát tenni?
Figyelt kérdés
máj. 8. 15:04
A kérdező szavazást indított:
Ne, az mindemnképp elrontja, max. ha ecetes, tán akkor!
Érdemes. ❤
13 szavazat
2/9 anonim válasza:
Semmiképpen. Nem ennivaló. Mégis milyen mennyiségre gondoltál, és mi célból? Sütőporon kívül nem nagyon szoktunk enni belőle.
4/9 anonim válasza:
én rendszeresen teszek ilyen bolti flakonos "borba", a sav csökkentésére. két literbe kés csapott legkisebb kávéskanállal. de akik normális körülmények között fogyasztanak bort, ráadásul iható üveges minőségibbeket, nyilván nem szoktak, nem jellemző
6/9 anonim válasza:
Nem tudom honnan jutott eszedbe ekkora hulyeseg
7/9 Phoney válasza:
Ha olyan ecetes, hogy nem tudod meginni a savassága miatt, akkor lehet, bár akkor én nem erőlködnék.
Ha nem ecet, hanem egyéb savasság miatt nem bírod meginni, akkor sokkal érdemesebb ízlés szerint cukrozni a pohárban. Én "jobb" borokkal is megteszem, hogyha az első pohár után túl fanyar.
ma 16:59
Onnan, hogy a szódabikarbóna többéle savat is le tud bontani. Nem jó ötlet, de nem is érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!