Melyik a legrosszabb sör amit valaha ittatok?
Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 20:47
11/28 anonim válasza:
Egyszer kellett kipróbálom a löwenbrau lägert
Azóta is rosszul vagyok tőle
12/28 anonim válasza:
Izesített szarok.Barackos,citromos stbstb.Mind okádék.Mintha savanyúságot ennék a túrótortához.Kb annyira illik a sörhöz a gyümölcsíz.
14/28 anonim válasza:
Szintén a löwenbrau, ill. még annál is van lejjebb, a rocky celar nevű borzadály. Éjjel nappaliban vettem, az ottani kőalkesz ajánlotta, hogy ez olcsó és finom is. A kedvence.
4-5 nagy korty után repült a kukába a tartalmával együtt. Azóta piában alkeszra nem hallgatok.
15/28 anonim válasza:
lidl-s valami olcsó flakonos sör. rettentő szénsavas volt, gusztustalan ízzel.
16/28 A kérdező kommentje:
#16, maradt még belőle?
2024. jan. 21. 17:29
18/28 anonim válasza:
Nem legrosszabn volt, csak meglepő.
Jugoszláv import sörkülönlegesség volt a neve. Ez nem vicc!
A cimkéjén körben több nyelven felirat. Szerb és horvát mellet magyar is, meg még egy. Srra nem emlékszem.
Iható volt, csak valami nem stimmelt. Nézem a felíratokat.
Az egyik kimaradt a magyarból.
Fonetikusan írom: bezalkoholu pívo.
19/28 anonim válasza:
18: az alkoholmentes, ja azokat én se nagyon kedvelem, de az ilyen arany fácán szintű söröket meg kimondottan utálom
20/28 anonim válasza:
19. A Zlate Bazan nem volt rossz (az még van?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!