Melyik a legrosszabb sör amit valaha ittatok?
Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 20:47
3/28 anonim válasza:
Servus (pár éve az Auchanban árulták, román sör) nem tudom hogy árulják e még
4/28 anonim válasza:
A Szalon..De még a régi;vagy 20 évvel ezelőtti kénes változata.A mostani Szalon az már más receptúra alapján készül. Az egész jó sör.Azt kedvelem.
6/28 anonim válasza:
Lidl műanyag palackos Argus, iszonyú másnapos voltam tőle, pedig nem kevertem.
7/28 qkker1 válasza:
"Táncos" valami lengyel borzadály volt a szocializmusban.
8/28 anonim válasza:
A legerősebb, 5%-os Arany Korsó nevű Penny-s szutyvadék. Szüreten, 40 fokban csak az volt, meg alkoholmentes lónyálak.. akkorát hánytam tőle két szőlőtőke közé, hogy jó ideig nem kívántam meg a pincepörköltet, azt a sört meg azóta sem.
Másik ilyen az említett pécsi Szalon. A főzde melletti kocsmában (Kiskorsó) kértem ki kettő fél literest, sajnos az is bűn rossz volt, pláne hogy be se volt hűtve rendesen. Utána jöttünk rá, hogy a 0,33-as sokkal ihatóbb valamiért :D
10/28 anonim válasza:
Arany ászok ,Arany fácán,Pécsi sör,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!