Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek mik a legrosszabb...

Szerintetek mik a legrosszabb sörök?

Figyelt kérdés
Tervezzük megkóstolni őket:D

#ital #sör #rossz #legszarabb sör
2021. aug. 16. 16:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Winkler Róbert a youtube csatornáján eléggé kivesézte már a kérdést (magyarország legrosszabb sörei). Szerintem azokat nyugodtan kipróbálhatjátok amiket ő is tesztelt abban a sorozatában.
2021. aug. 16. 17:00
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Vegyétek a flakonosokat.
2021. aug. 16. 17:01
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Rákóczi
2021. aug. 16. 18:33
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
arany fácán,kozel
2021. aug. 17. 09:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen szempontból rosszak, kinek milyen ízvilág jön be, és milyen nem!

Én például nem szeretem a túlzottan keserű söröket, azokból pedig néhány dobozos cseh jár az élen: Argus Strong - na az mindent visz, annyira keserű, hogy kínszenvedés volt meginni, de azért a Pilsner Urquell és a Staropramen se kispályások!

Faxe 10% és Borsodi Bivaly - közös bennük, hogy bár szerintem régebben finomak voltak, mostanában viszont annyira intenzíven acetonos ízük van, hogy eléggé megutáltam őket!

Faxe Premium - elképesztően túl van vizezve, ami miatt eléggé íztelen, alig lehet érezni rajta valamit, teljesen élvezhetetlen!

2021. aug. 17. 22:09
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Csíkit majd kóstolj! Ár/érték blamában verhetetlen.
2021. aug. 18. 10:10
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

#1: Az csak Winkler magánvéleménye, semmit nem jelent.

"De gustibus non est disputandum". Csak hogy egy kicsit sznob legyek.

2021. aug. 18. 11:24
 8/13 anonim válasza:
Nekem a Pécsi sörök nagyon nem jönnek be.
2021. aug. 19. 10:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Még tavaly feltettem egy kérdést az általam kóstolt legrosszabb sör beazonosítása céljából. Sajnos nem lett meg a konkrét márkanév, mindenesetre az itt leírtakkal körbelőttem: https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidi..
2021. aug. 19. 19:31
 10/13 anonim válasza:

Arany fácán, Rákóczi, Deep, amik ízre legrosszabbak.

Tudom, más kategória, de van sok olyan kézműves sör is, ami bár ízre nem vészes, de ár-érték arányban kifejezetten rossz. Például ízre hoz egy Hofbrau vagy Dreher szintet de négyszeres áron.

2021. aug. 20. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!