Szerintetek mik a legrosszabb sörök?
Attól függ, milyen szempontból rosszak, kinek milyen ízvilág jön be, és milyen nem!
Én például nem szeretem a túlzottan keserű söröket, azokból pedig néhány dobozos cseh jár az élen: Argus Strong - na az mindent visz, annyira keserű, hogy kínszenvedés volt meginni, de azért a Pilsner Urquell és a Staropramen se kispályások!
Faxe 10% és Borsodi Bivaly - közös bennük, hogy bár szerintem régebben finomak voltak, mostanában viszont annyira intenzíven acetonos ízük van, hogy eléggé megutáltam őket!
Faxe Premium - elképesztően túl van vizezve, ami miatt eléggé íztelen, alig lehet érezni rajta valamit, teljesen élvezhetetlen!
#1: Az csak Winkler magánvéleménye, semmit nem jelent.
"De gustibus non est disputandum". Csak hogy egy kicsit sznob legyek.
Arany fácán, Rákóczi, Deep, amik ízre legrosszabbak.
Tudom, más kategória, de van sok olyan kézműves sör is, ami bár ízre nem vészes, de ár-érték arányban kifejezetten rossz. Például ízre hoz egy Hofbrau vagy Dreher szintet de négyszeres áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!