Szerintetek mik a legrosszabb sörök?
Figyelt kérdés
Tervezzük megkóstolni őket:D2021. aug. 16. 16:50
11/13 anonim válasza:
#5-ös vagyok. "ízre hoz egy Hofbrau vagy Dreher szintet" - hát igen, attól függ kinek mi, én például egyiktől se vagyok elragadtatva! Mondjuk az üveges Dreher nagyon finom, de dobozosban nagyon a határon billeg az íze, a Hofbrau meg eléggé fanyar!
Az Aranyfácán szerintem ízre nem rossz, de inkább csak sörUTÁNZAT, ahogy a Heineken is! Víz, árpamaláta, komló - ezek a sör fő összetevői, egyéb más dolog pluszban lehet benne, de nem helyettesítheti őket, ebben a kettőben viszont komló helyett van csak komlókivonat!
12/13 anonim válasza:
#5#11 vagyok. Épp most vettem megkóstolni a Coop-ban a saját márkás Szent István sört, na ez egy olcsó lőre, mindössze 150 Ft volt, de olyan is! A habja pillanatok alatt teljesen elillant, ízre pedig érezhetően túl van vizezve!
13/13 anonim válasza:
Pannónia. A falumban van egy alkoholista személy, kipróbálta a ezt a sört még ő is kiöntötte annyira szat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!