Sárgás színű párlat mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szilva cefre volt főzve (1-1,5- éves cefre) illata íze rendben, de egyből finomitáskor sárgás színű volt a párlat ez mitől lehet? Sose tapasztaltam ilyesmit, köszönöm a választ!2023. dec. 24. 01:57
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, tavalyi szedés volt, a rokon szerint 😁
2023. dec. 24. 09:07
3/8 anonim válasza:
Nem volt tiszta a főző?Alszesz is sárga volt?
4/8 anonim válasza:
2
Nem vagyok a szakértője a párlatok készítésének..De úgy tudom a cefrét nem kell évekig érlelni.Elég néhány hétig is...
Mondjuk a sárgabarackból készült pálinka az lehet halványan sárgás.Olyant láttam már.Milyen szilva volt? Van az az apró szemű sárga szilva.A neve nem jut eszembe.Nem abból készült a cefre?
5/8 anonim válasza:
Fosóka,mirabola,szilva, abból szoktam de víztiszta lesz4-es.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendes, apróbb szilva volt az alszesz nél is picit mintha sárgás lett volna, de tisztázásnál már sárgásbarna színe volt.(nem fosóka volt).
2023. dec. 24. 14:20
7/8 anonim válasza:
6
Akkor talán a hosszú, 18 hónapig tartó rothadás adott a cefrének erősebb színt.
8/8 anonim válasza:
Ha Othelló szőlőből főzöm ami piros,akkor is a pálinka víztiszta nem halvány piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!