Melyik konyakot vagy Brandyt ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Soha nem ittam még Brandyt, de úgy gondolom ízlene, mert egyszer ettem konyakos (Brandys) bonbont és bejött.
Ami talán nyomokban hasonlít rá, az a Metaxa, pár éve ittam olyat, de nem nagyon jött be.
Ami fontos, hogy legalább 40%-os legyen, és legyen sajátos, gazdag ízvilága. Az is jó, ha minimális édeskésebb utóíze van. Ne legyen túl drága, tehát maximum 1000-1300 ft/dl-re gondoltam.
2023. dec. 19. 17:56
11/15 A kérdező kommentje:
Hát, voltam az italcentrumban és nem találtam nekem valót. Ararat 10 volt csak 14 ezerért, ami szerintem kicsit sok ezért az italért, ami pedig jobb volt nála, az 25 ezer feletti volt…
Rendelés mellett döntöttem.
Phoney, ez jó lesz?
2023. dec. 20. 17:06
12/15 Phoney válasza:
Jó lesz, a Carlos I. kb. a legjobb rövidital ezért a pénzért :) Szerintem még jobb is az Ararat 10-nél, bár ez ízlés kérdése is, más jelleg, ezek a spanyol brandyk gyümölcsösebbek a likőrboros hordó miatt.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát a Carlos-ból iszogatok, és rájöttem hogy sokkal jobb nála az Unicum. Hiába kerül fele annyiba. :) Amúgy finom, de közel sem az ízlésemnek való. Egy próbát azért megért.
2023. dec. 30. 22:54
14/15 Phoney válasza:
Én is szeretem az Unicumot, de ha neked egy Carlos I nem ér a nyomába, akkor szerintem nyugodtan engedd el a brandyt mint műfajt.
15/15 A kérdező kommentje:
14# Jaja. :)
2023. dec. 31. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!