6-7 feles után meddig vagytok másnap nagyon rosszul?
Figyelt kérdés
16-20 között fogyott el2023. nov. 26. 13:41
11/20 anonim válasza:
6-7 sör is leszed egész másnapra, pedig 90 kilós férfi vagyok.
13/20 anonim válasza:
11-es 6-7 sör férfi létedre "leszed"? Annyit simán megiszok, és nem 4 %-osat. ( semmi bajom másnap.) Nő/62 kilós.
14/20 anonim válasza:
Én mindent megiszom amit elém raknak és semmi bajom nem szokott lenni. Az anonim gyűléseken is el szoktam mondni, hogy engemet egyszerűen nem lehet alkohollal tönkre tenni, de ezt senki nem hiszi el.
15/20 anonim válasza:
13., igen, 6-7 sör is kirúgja a lábam alól a talajt másnapra is.
De te nagyon ügyes vagy, gratulálok a teljesítményedért, csak így tovább ;)
16/20 anonim válasza:
15 No nem minden nap, most áramszünet van.😁 Majd ma este, remélem utal a főni. Mi több, holnap az utálatos névnapom lesz, akkor mehet egész nap.
17/20 anonim válasza:
6 feles az 3 deci tömény. Agyhalott lumpenek isznak ennyit egyszerre.
18/20 anonim válasza:
13-as vagyok, ugyan nem érdekel ez a le pontonzgati"" De igazam van.
Sorry, De már túl vagyok 3 sörön! 😁Most jön a java!
Grazie Mille
19/20 anonim válasza:
18-as, miben van igazad?
Hogy egy férfinak bírni KELL a piát, azért mert te 6-7 söröket simán megiszol nő létedre?
Egy dologban van igazad, hogy egy piás vagy! Aki büszke is rá...
20/20 anonim válasza:
Nemsokára jön a disznóvágási szezon. Fel kell készülni rá, így én már most elkezdem az alapozást. 6-7 feles után már nincs megállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!