Szerintetek kidobnának a buliból ha eleve piával mennèk be ?
Igazából ez egy helyi kocsma de szombaton buli helykènt üzemel arra gondoltam én bemegyek már eleve piával és ott kezdem el inni így csomó pénzt meg sporolnèk
Szerintetek kidobnának érte ?
Ez az ötlet nem új, hidd el, az emberek mióta világ a világ akarnak becsempészni ezt-azt szórakozóhelyekre.
Egy D kosaras melltartóba simán beteszel egy lapos üveget, nem is látszik.
És az alkohol még csak a jéghegy csúcsa.
Piát becsempészni nem túl hely hatékony, mert viszonylag nagy helyet foglal, és limitált hatása van. Még a legütõsebb vodka vagy hasonló is legalább 4-5 felespohár/fõ.
A legtöbb szórakozóhelyen a drogok becsempészése a fõbb probléma, mert egy lencse szem méretû ekit nagyon könnyû elrejteni.
Sőt, szerintem vigyél magaddal jó bőven, és rögtön kezd el árulni is, számla nélkül! Nem csak spórolnál, még keresnél is! :D Akkor még hogy örülnének!
Meg utána a traumatológián, mikor miattad ébresztik fel az ügyeletes orvost! :D
6-os vagyok, csak hogy rávilágítsak a realitásra, hogy is működik ez:
Régi szokás az "alapozás". Vagy otthon, kisebb haveri társasággal, vagy egy olcsó kocsmában. És mikor már megvan az "alap" (ittasság) akkor kerekedik fel a társaság, és megy el egy igényesebb buliba, ahol ehhez mérten, a pia is drágább.
Egy igényesebb buliba viszont nem csak úgy nem engednek be, ha van nálad pia, de úgy sem, ha az a pia benned van!
Ha észreveszik, hogy alapból beállva akarsz bemenni, elhajtanak, mint a piaci legyet!
Ez elég gáz ötlet.Ne vigyél piát inkább előtte igyátok meg.
Étterembe se viszel ételt hogy ott edd meg.
Meg van az ettõl tervezettebb, vakondok fesztiválozási eljárás is.
A fesztivál szezon elõtt egy hónappal kimész oda, egy felismerhetõ bokor alatt elásod a piát, aztán bemész a fesztiválra, és kiásod.
Ugyanígy visznek be drogokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!