Idős hölgyismerőshöz megyek látogatóba. Ő az édes borokat kedveli, én viszont a szárazakat, ezért nem vk képben. Mit vigyek neki? Édes fordítást? Nem vk kőgazdag, finoman szólva. Írjatok vállalható édes borokat észszerü áron.
4-es, azért gondoltam az aszút, mert van társadalmi értéke is, mint ajándék.
1-es.
Thummerer:Tréfli cuvée
Nyakas: Aligvárom
Köszönöm mindenkinek a választ!
Viajero spanyol édes muskotályt vettm tegnap a Lidlben. Gondoltam, majd küzdenem kell, hogy ne vágjak pofákat, de meglepően kelllemes, szőlős volt. Nem akartam spúr lenni, elmentem volna 2500-ig, max. 3, de már annyiszor tapasztaltam h olcsó spanyol és olasz borok kenterben verik a másfél-kétszer drágább magyar borokat.
@7: Vargával nem sértenék meg srnkit :D
@5: pont ezt akarom kihagyni, a társadalmi értéket. Így adják el fémdobozban a szójafehérjés-repcrolajas "bonbont", undormányok ezek, én örömöt akartam szerezni, ember!
#2: igazad van, egy jó gyümölcsös irsait talán egy édesboros is értékel. De E. nénénk nem hiszem, választottam egy éfes muskotályt.
Köszi mindenkinek ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!