Kidobott pénz, ha veszek itthonra 2-3 üveg édes vörösbort?
Sose volt itthon italom, nem iszom, es most az jutott eszembe, hogy kene legyen bor itthon ha valaki jönne esetleg , vagy neha nekem is jólesne lehet egy fel pohár bor kólával keverve es par szem mandulával.
Anyam szerint bor, sör kidobott pénz
Vettem 2 üveg edes vöröset es egy üveg édes rosét.
Vélemények?
47 éves nő
Ha nem iszol akkor nem kell venni bort csak azért, hogy legyen. A vendégek is tudnak mást inni, nem csak alkohol létezik.
Ha meg néha meg akarsz inni 1 pohárral akkor meg egyszerre bőven elég 1 üveggel venni, lehet nem is fog ízleni.
Igen, egy férfinak sosincs ilyen gondja, mivel a férfiak minden alkalomra bort kapnak ajándékba, ezért mindig van raktáron otthon. Aztán még lehet sztorizgatni is, honnan van.
Én amúgy nem tartanék külön italt otthon az alkoholista ismerősök és rokonok számára.
"Azért azt megemliteném hogy az édes borokat a férfiak nem szeretik."
Ekkora baromságot is rég hallottam.... Nyilván, a férfiak csak a száraz bort isszák meg, de azt is pálinkával felöntve, a nők meg csak málnaszörpöt isznak és vaníliaillatút kakilnak. Köszönjük, incelke!
Gondolom, egyedül élsz. Én is, és ezért mondhatom, hogy így tényleg kidobott pénz volt. Egyedül nem tudsz meginni egy üveg bort, ha csak néha-néha esne jól, ha meg tényleg több vendéget vársz, akkor az általában nem spontán, be tudsz előtte vásárolni.
(Nyáron esetleg fehérborral próbálkozhatsz, olyankor fröccsnek felöntve jobban esik esténként, van esély rá, hogy 3-4 napon belül elfogy. De csak azért ne igyál, hogy elfogyjon, akkor inkább öntsd ki. Nehogy most válj alkoholistává, ha már 47 évig megúsztad 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!