Kidobott pénz, ha veszek itthonra 2-3 üveg édes vörösbort?
Sose volt itthon italom, nem iszom, es most az jutott eszembe, hogy kene legyen bor itthon ha valaki jönne esetleg , vagy neha nekem is jólesne lehet egy fel pohár bor kólával keverve es par szem mandulával.
Anyam szerint bor, sör kidobott pénz
Vettem 2 üveg edes vöröset es egy üveg édes rosét.
Vélemények?
47 éves nő
Úgy 4-500 üveg bor van a pincémben vegyesen. Az édes vörösborok mint fentebb írták valóban ritkán jók, de kólához igazából tökéletes.
Ha szeretnél egy jó vendégváró pakkot, én tennék bele
-egy szamorodnit vagy late harvest muskotályt, ezek édes fehérborok
- egy száraz fehéret mondjuk hárslevelűt
-egy félszáraz vöröset mondjuk pinot noirt
-és egy édes vöröset a kólához.
Rosét azt nyárra fröccsnek mert az annak az igazi
Vajon miert erzek késztetést, hogy borokat vegyek ? Nem iszom végülis de érzem, hogy vennem kell es gyűjtenem kell különböző fajtákat
Eddig sose ereztem ilyet !
Hát ha ti nem isszátok, csak a vendégekre gondolva vetted, akkor 3 üveget, pláne édeset tényleg pénzkidobás volt. Bőven elég lenne egy üveg száraz bort tartani otthon.
De abban is igazuk van az előttem szólóknak, hogy olyan italt kellene inkább tartanod, ami elfogy (pl. egy doboz sört megiszik egy ember), vagy hosszan eltartható felbontva is (tömények).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!