Miért van hogyha berúgok minden emlékem kiesik? (Ezelőtt sosem volt ilyen)
Kezdi komolyan pusztítani az agysejtjeidet az alkoholizmusod.
Ez már nem visszafordítható, csak lassítható folyamat, teljes absztinenciával.
Igazi gusztusos, igényes hölgy lehetsz...
Gratulálni tudok csak !
2-es, tudod én igenis igényes, gusztusos nő vagyok, inkább én fejezném ki gratulációmat, az egyhangú előítéletes elmédnek, nem tudom a korodban merre jársz, még talán van remény számodra, ajánlom hogy olvass sokat, főleg pszichológiai jellegű könyveket, akár keress fel egyet, talán ez lesz a te mentsvárad. Kérlek minden reggel az ágyadból kikelve nézz a tükörbe, nézd meg tetőtöl talpig magad és mond azt a tükörképednek: BETEG VAGYOK DE MÉG VAN REMÉNY! Ordíts tombolj, mint egy gyerek,
hmm tudod a felszínes ítélőképesség nagyban meghatároz minket, ha te úgy érzed hogy van önbizalmad, elárulom, hogy semmi nincs, egyáltalán, az önfejlesztés nagy úr, szóval kedves kettes kommentelő, remélem segíthettem:)
De ha ez nem segít, akkor megnyugtatlak, mindig van fény az alagút végén:)
1. 16! éves korod óta rendszeresen részegre iszod magad, majd amikor közlik, hogy ez abszolút nem oké, akkor hirtelen
2. néha legurítok 1-2 rövidet...
Lehet struccpolitikát folytatni, meg nem szembenézni a dolgokkal, csak akkor nem kell megkérdezni a nagyközönséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!