A 60 fokos pálinka káros?
Nem teszi tönkre a nyelőcsövet vagy a gyomrot? Szagra is olyan mint egy fertőtlenítőszer (házilag főzött pálinka) 1 picikét is nehéz és félek lenyelni nem hogy az egész üveget
Amikor lenyelem szól a nyelőcsövem hogy elég
"Amikor lenyelem szól a nyelőcsövem hogy elég"
Mi a kérdés?
Nyilván oka van annak, hogy vissza jelez a szervezeted.
Huszon évesen mi is megittuk virtusból, tisztán a 60 fok fölötti szeszes italokat, többségük élvezhetetlen volt, nem is arra lettek kitalálva, hogy hígítás nélkül öntse magába az ember, de mindig lesznek, akik "csak azért is" bevállalják.
A tömény szesz irritálja, marja a nyálkahártyát, van , aki azt jól tűri, mások kevésbé, és ha neked egyértelműen tiltakozik a szervezeted, akkor ne idd meg.
Igen, tönkre teheti a nyelőcső, gyomor nyálkahártyát, vagy a sérült nyálkahártya mögötti szövetet roncsolja, pl refluxos, gyomorfekélyes betegeknek kifejezetten veszélyes tud lenni a tömény szesz.
A házi pálinkát ritkán fokolják 60 fokosra, mert az sokak számára már ihatatlan.
A minőség nem csak az alkoholt tartalommal van összefüggésben, ha valóban fertőtlenítőszer szaga van, az hiba.
Friss főzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!