Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csak én vagyok így? A régi,...

Csak én vagyok így? A régi, kukoricadarás Dreher simán überelte a Gold-ot, amiből a darát elhagyták és új recepttel készítették, hogy a nagyonokosok is igyák?

Figyelt kérdés

2023. okt. 2. 14:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy igazi sör 3 fő alapanyagból áll: víz, árpamaláta, komló.

Az, hogy ezeken kívül van-e benne pluszban egyéb, például kukoricadara, komlókivonat, stb., nekem tökmindegy, nincs velük bajom, azt viszont sokkal nagyobb csóró proliságnak tartom, ha igazi komló HELYETT tesznek bele csak kivonatot! Például: Arany Fácán, Heineken

Kb. 7-8 éve szoktam csak rá a sörözésre, és akkor sem ittam egyből mindenfélét, így sajnos az eredeti Dreher Classic-ot sosem tudtam megkóstolni. Mikor megjelent a Gold, nekem az volt a legelső Dreher, de abból csak az üveges ízlett, a dobozosnak kissé fanyar íze volt. Mióta megjelent az új design, ahogy a Dreher logó mindent “bepöttyöz” - nem tudom, változtattak-e a recepten, de azóta már a dobozos Gold is finom, sokkal jobbnak érzem!

Dreherből: Gold, IPA, és Bitter Lager, rajtuk kívül a Borsodi Mester főleg, és a Gösser is kedvenceim nekem is!

2023. okt. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!