Csak én vagyok így? A régi, kukoricadarás Dreher simán überelte a Gold-ot, amiből a darát elhagyták és új recepttel készítették, hogy a nagyonokosok is igyák?
A régi Dreher azért tünik jobbnak ha visszagondolsz, mert akkoriban minden magyar sörben benen volt a kukorica, és azok között a dreher volt a legjobb.
De az az igazság hogy jó sörben nem fér el a kukoricadara
A Dreher gold amugy nagyon akar hasonlítani a régi féle dreher sörre, azért is csínálták ilyen édeskésre.
Én pl a Borsodi Mester sört jobban szeretem, mert keserűbb, sörösebb íze van mint az új drehernek
Sörben semmi keresnivalója a kukoricadarának. Emberi fogyasztásra alkalmatlan ipari hulladék volt. Most is nagyon messze van a jótól a Dreher, de egy fokkal ihatóbb lett.
A sör valahol ott kezdődik, hogy Bernard, Primator, Bakalář...
5
Nem tehetek róla. Sertés vagyok.
Kukoricadara: "A kukorica magjának a kukoricalisztnél durvább őrleménye. A polenta alapanyaga, de használatos édességek, kenyerek, tészták készítéséhez."
Szóval, aki ilyen édességet, kenyeret vagy tésztát fogyaszt, az sertés... :D
Semmi baj nincs a kukoricadarával.
"Ha valaki nem a sertéseknek való kukorica darát akarja inni, az már nagyokos?"
Nem bizonyítottam semmit, csak az állításod elhamarkodottságára hívtam fel a figyelmed. Sajnálom, ha ezzel az önérzetedbe tapostam esetleg. Elnézést kérek.
Július óta vár rám egy hatos Ászok, amit ajándékba kaptam... :D
(A Gösser a kedvencem, néha a Heineken. Nosztalgiából szoktam Drehert bontani, de nem olyan az íze. Akár helyes, akár helytelen, hogy kivették belőle a darát, rosszabb lett az íze.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!