A boros colát mennyi colával csináljam? Ti hogy szoktátok? Be lehet tole rugni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 09:52
1/8 anonim válasza:
A bor 10-15%-os mondjuk. Ha felesben tolod, akkor 5-8%-os. Ha a sörtől be lehet, akkor ettől is tutira. - Szerintem előbb is.
Én csak vodka-narancsot kevertem anno. VBK szerintem feleslegesen rontja el a jó bort. A rossz bort meg ne igyuk már meg csak azért, hogy megüssön!
2/8 anonim válasza:
Ritkán iszom, de akkor körülbelül egy dl bor és két dl kóla az arány. Olyan poharaink vannak otthon, ahol kb. egy dl-nél van egy csík, minden kevert alkoholos italban addig töltöm az alkoholt. Igen, be lehet tőle rúgni, értelemszerűen minél több benne a bor, annál könnyebben és gyorsabban (persze függ a te személyes adottságaidtól is).
3/8 A kérdező kommentje:
okés koszi. Hát én 4 feles után is jozan vagyok:D Pedig ritkán iszom csak sajnos.
2023. aug. 17. 10:06
4/8 anonim válasza:
Ne aprózd el! Fogsz egy 5 literes marmonkannát beletöltesz egy 2,25 literes kólát és felöntöd vörösborral. Így lesz 5 liter VBK-d. Ez kellő alapozást nyújthat az esti bulihoz ha annyira bírod a piát.
5/8 anonim válasza:
Boroskólát?
Semennyivel.
Csináld meg fröccsnek szódával, komoly embernek a bele is kifordul a boroskólától (igen, tudom, én is voltam fiatal, ezen túl kell esni, de lehetőleg minél hamarabb...)!
Be lehet tőle állni, lehet tőle hányni, de ezt stílusosan is elő lehet adni, sőt, fröccsözve a hányás is elkerüli az embert általában.
6/8 anonim válasza:
Hogyne lehetne berúgni tőle 2/1 a bor javára .Ha gyorsan akarsz berúgni mehet bele 3cl rum is.
7/8 anonim válasza:
Minket majdnem kirúgtak Egerben egy borozóból, amikor a haver mindenáron boroskólát akart inni :-/ Amúgy söröskorsóban 3:2, a bor javára. Ha már a berúgás a cél. Amúgy pohárban 2:1, szintén a bor javára.
8/8 Senior Séf válasza:
Attól függ, mit öntesz mihez. Ha bort a kólához, az egyre jobb, míg ha kólát a borhoz, az egyre rosszabb lesz. D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!