Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik hazánkban a legminőségi...

Melyik hazánkban a legminőségibb vörösbor?

Figyelt kérdés
Ami Auchanban is megtalálható

2023. aug. 13. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok jó pincészet van, mire gondolsz? Konkrét vörösborról butaság beszélni, hiszen nehezen hasonlítható össze mondjuk egy c.sauvignon egy pinot noirral.

Az évjárat se mindegy, nem egy gyártósori termék, mikor hogy sikerül...

Szerintem Villány, Eger, Etyek borvidék vörösborai a legjobbak.

2023. aug. 13. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen.
2023. aug. 13. 22:59
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Az üzlethálózatokban tömegborok kaphatók.

Meg mi sz, hogy legminőségibb?

Egy versenyen a szépségkirálynő bizotosan az ország, a föld legszebb nője?

Ha vsn valami minősítő skármi a borokra, mindegyiket kivétel nélkül megmérik, vagy csak a nevezetteket?

2023. aug. 14. 00:50
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Van az Auchan-ben is drágább borok nyilván az ára dönti el.

Villány,Szekszárdi borvidék a leg elismetrebb vörös bor gyártásáról.

2023. aug. 14. 08:09
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

A legminőségibb vörösborokat nem tudod megvenni az Auchanban.

Az Auchanban kapható vörösborok közül olyat keress, ami hagyományosan vörösboros borvidék, pl. Villány, Eger vagy Szekszárd és/vagy ismertebb borász (Gere, Csányi, Polgár, Bujdosó, Feind stb.).

Itt tudsz keresgélni:

[link]

Árkategóriából nem kell feltétlenül a legdrágább, de a középáras borok között már vannak jó minőségűek. Átlagembernek veszed gondolom, nem valami hozzáértőnek, akkor ilyen 3000-5000 Ft-os kategóriából kb. bármelyik száraz jó. Ha nem tudod, hogy melyik fajta a kedvence akkor egy jó cuvée jó választás lehet, ebben többfajta bort párosítanak össze.

2023. aug. 14. 12:53
 6/12 A kérdező kommentje:

Házi orvos ajánlására napi 2 deci vörösbort kellene megigyak. Vérszegénység miatt.

Ezért kérdeztem, bár valóban hülyén tettem fel a kérdést:))

Nyilván nem akarok vmi gagyi tablettás bort, nem szeretném hogy többet ártson mint használjon. De akkor erre a célra megfelel az Egri bikavér, Villányi ill.a Szekszárdi?

2023. aug. 14. 14:54
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Ha valóban a háziorvos ajánlotta ezt, sürgősen válts háziorvost. Nagyon-nagyon nem ajánlott napi szinten alkoholt inni. Vérszegénység mit jelent? Vashiány? Akkor azt kell pótolni.
2023. aug. 14. 14:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Vashiány igen
2023. aug. 14. 15:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha felmerül ez a kérdés, szerintem vehetsz olcsóbbat is. Én nem vagyok boros, de kaptam egy üveggel, amit egy borszakértő egyből kiöntene (kb. 500 Ft), de szerintem egész tűrhető íze van. Veszel egy olcsóbbat, aztán esetleg drágábbat, nem kell mondjuk 5000 Ft-ossal kezdeni.
2023. aug. 14. 15:38
 10/12 anonim ***** válasza:
A 21. században élünk, a vashiányt vaspótlással, nem pedig alkohollal kell pótolni.
2023. aug. 14. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!