11/30 anonim válasza:
Nagyon ritkán. Egyszer egy évben elkap, hogy jaj de meginnák valamit és akkor megiszok egy felest és kész.
12/30 anonim válasza:
Soha, emelkedettek a májfunkcióim. Epeúti elzáródásom, epekövem és toxikus májkárosodásom is volt.
13/30 hosszúhajú válasza:
hát ha leírom, ledöbbensz. 47 létemre egész életembe talán 2 deci alkoholt ittam. ég tőle a gyomrom és még csak nem is finom.
14/30 anonim válasza:
Nagyon nem szeretnék kiszolgáltatott állapotban lenni így egyáltalán nem iszom.
15/30 anonim válasza:
4-5 alkalom évente. Nagyon másnapos tudok lenni. Még, akkor is ha csak spiccesre iszom magam.
16/30 anonim válasza:
Szilveszterkor egy pohár pezsgő, születésnapokon, felköszöntéseknél 3 cent valami tömény, ha nem vagyok kocsival, ami ritka.
18/30 anonim válasza:
Még életemben nem ittam semmilyet.
19/30 anonim válasza:
Szinte minden nap. Sör meg valamilyen keserű általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!