2/30 anonim válasza:
Szökőévente. Évek óta nem ittam
3/30 anonim válasza:
Évente 2-3 alkalommal. Inkább megkóstolni szeretek. Pol Roger pure extra brut pezsgő, Riegele Amaris 50 sör, amik kifejezetten ízlettek eddig. Meg valamilyen gin, annak nem tudom a nevét.
4/30 anonim válasza:
szinte minden nap
sör, bor, unicum
5/30 anonim válasza:
Heti 3-4x, ha kivagyok idegileg, de nem reszegsegig, csak hogy jobb kedvem legyen.
7/30 anonim válasza:
Eddig minden válasz hasznos volt, nem értem a lepontozókat. Én hetente többször. Nyáron a sör, télen, ja nincs már tél, úgyhogy télen is a sör.
8/30 anonim válasza:
Évente néhányszor, különlegesebb alkalmakkor, illetve ha ritkán megvagyok hívva bulikba akkor. Sokat inni viszont az esetek 95%-ban akkor sem szoktam. Kedvencem a Baileys, de bor, pezsgő szokott lenni esetleg ha olyan helyen vagyunk pálinka.
9/30 anonim válasza:
Többhavonta. Az édes italokat kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!