Miért nem ébredek fel az ébresztő órára, ha pár órával előtte sok alkoholt iszom?
Figyelt kérdés
Meg sem szoktam hallani az ébresztőt.2023. máj. 25. 15:56
2/6 A kérdező kommentje:
Ettől sajnos nem lesz jobb nekem.
Legalább azt tudnám, hogy hány órával előtte lehet sokat inni, hogy majd meghalljam reggel.
2023. máj. 25. 16:32
3/6 anonim válasza:
Mert olyan mélyen alszol, hogy nem ébredsz fel rá. Én alkohol nélkül is jó alvó vagyok és sokszor nem kelek fel az ébresztőre max ha 10-et minimum beállítok 5 percenként.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez egy jó tipp 2. köszi
2023. máj. 25. 16:47
5/6 anonim válasza:
Állítsd át az ébresztőd hangját valami eddig nem használt, kegyetlenül irritáló zajra, a jelzés hangerejét pedig állítsd maximumra! Nekem ez jött be... Bár ha erősen ittas vagy, inkább aludd ki magad rendesen, mindenkinek jobb lesz úgy, de legfőképp neked!
6/6 anonim válasza:
Én félálomban ki szoktam nyomni sajnos a telefont olyankor, mert nem fogom fel, hogy miért csörög. Annyi az agykapacitásom ilyenkor, hogy zavar -> kinyomom. Mielőtt leesne, hogy munkába kéne menni, már vissza is aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!