IOS beragadt ébresztő funkció?
Korábbi készülékemen használtam az ébresztő-alvas funkciót 5:50-re állítva.
Évek után iTunes backuból vissza lett állítva, új készülék vásárlása miatt. Új telefonon mindennap jön az alvasra figyelmeztető értesítés, reggel pedig csendesen ébreszt a telefon. Ha rakoppintasz bármelyikre nem csinál semmit a telefon.
Egészségben Alvas funkcionál nincsen kiválasztva semmi sem, óránál sincsen beállítva semmi. Ötlet? Factory Reseten kívül?
Óra appot töröld le, majd töltsd le újra az AppStoreból!
Kapcsold be az alvást. Indítsd újra a telefont. Kapcsold ki. Indítsd újra a telefont. Aztán meglátjuk segített-e.
Akkor a biztonsági mentéssel állít vissza hibás beállítást. Én azt tudom még tanácsolni, hogy ne iTunessal töltsd vissza a mentést, hanem iCloudba ments és onnan állíts vissza. Ehhez elő kell fizetni plusz tárhelyért ha nincs elég és nyilván megvárni amíg elkészül a mentés.
Ha visszaállítanád a telefont gyári állapotba és nem töltenéd vissza a mentést, biztos vagyok benne, hogy nem jelentkezne a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!