Hogyhogy a sör nagy mennyiségben se, míg a bor simán tönkrevághatja a bélrendszert?
Tehát minden este két liter bor VAGY négy liter sör.
Egyik barátom boros, ő már panaszkodik. Én sörös vagyok, nincs semmi gondom. Egyidősek vagyunk, egyforma nagydarab fiatalemberek, én 6 éve iszom a sört, míg ő négy éve a borát. Rossz a széklete, enyém tökéletes. Egyikünk sem dohányzik. Hasonló ételeket eszünk.
Nem vagyok büszke emiatt magamra, de ezek alapján a sörben több a pozitív összetevő, amely semlegesíti az alkohol káros hatását?! Munka után olvasom vagy zenét hallgatok, ezlatt az öt óra alatt lecsúszik nyolc sör, 5% erősségű. Barátom is magának való, néha Messengeren videóüzenetben tárgyalunk, néha összefutunk. Le kéne szoknunk a piáról.
Ennek semmi köze a sör/bor ivásához, neked egyszerüen több szerencséd van (EDDIG!)
A sörben nincs semmi, ami "semlegesíti az alkohol káros hatását", a te bélrendszered genetikailag valamivel jobb.
Az utolsó mondatoddal leg tökéletesen egyetértek, ez a legjobb ötlet
Először is szögezzük le, hogy mindketten alkoholisták vagytok. Ez nem büszkeség kérdése.
Másrészt meg két ember tök különböző genetikával kevés az összehasonlításhoz. Arról nem is beszélve, hogy semmi nem derül ki az étkezési szokásaitokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!