Tönkrevághattam a mosógépet?
Helló,
Hülyeséget csináltam és nem szedtem ki a dobrögzítőket.
Az első mosásnál hihetetlen rázkódás volt és miután beszaladtam a fürdőbe vészleállítást csináltam. Kb. 30-45 másodpercet ment így, mire kihúztam az áramot.
Először arra gyanakodtam, hogy nem állítottam be vízszintbe és az a gond, majd miután miliméter pontosan vízszintbe állítottam, indítottam egy szimpla "leeresztő/centrifuga" programot amelyből 3 perc volt a centrifugálás. Óvatosságból a legkisebb 800-as fordulaton ment, de voltam olyan mamlasz, hogy inkább ráültem és kivártam míg letelt a 3 perc.
És most jövök rá, hogy balfék módon benthagytam a dobrögzítőket.
Mentségemre szóljon, hogy életem első mosógépe és a manuálban úgy tüntették fel a dobrögzítőket mint amire csak a szállításhoz bekasztották a tápkábelt, gumicsövet - amolyan holderek - és egy büdös szóval nem írták, hogy ez konkrétan a döbrögzítő én pedig nem tulajdonítottam jelentőséget nekik. Úgy gondoltam maradhatnak.
Tehát 1 óra mosási idő, melyből 4 perc centruga üzemmód dobrögzítővel.
Károsíthattam a gépet? Tönkrevághattam a csapágyazást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!