Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkoholt nem szeretem, a...

Az alkoholt nem szeretem, a mariska illegális. Szerintetek, hogy kéne akkor szórakoznom bulikban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tudatmódosító szerek nélkül kéne az embernek magát jól érezni, de mégis olyan furán néz rám mindenki, amikor megmondom, hogy nem iszok. Dzsoját meg nem merek elszívni mert félek, hogy valaki beköp.

2023. ápr. 10. 19:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedrs válasz: alkohol nélkül. Én 3 évig nem ittam semennyit, potn egyetemi évek alatf.

Javaslat: amig azt mondtam h nem kivanom stb addig tukmálták. De aztán kitaláltam hogy nekem egy éves fogadalmam van és adsig nem iszom. Ez bevált, utána mindenki leállt a kínálgatásommal. Aztán 2x meghosszabbítottam a fogadalmat

2023. ápr. 11. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
15%
A fű kisebb mennyiségben már a rendőrséget sem különösebben érdekli, mindenki tudja, hogy annak hogy illegális, semmi máshoz nincs köze, mint hogy a mindenkori magyar kormányok kiszolgálták a drogokkal kapcsolatos lakossági tévképzeteket.
2023. ápr. 12. 07:13
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 Hát én azért ismertem érettségiző fiút, akit lecsuktak egy dzsoint-ért. Bár azért mert adott egy slukkoz a haverjának és az ugye már terjesztésnek minősül….
2023. ápr. 12. 08:00
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha te csak tudatmódosító szerek mellett vagy képes jól érezni magadat, az már rég rossz. Javaslom elsőként egy pszichológus felkeresését.
2023. ápr. 12. 14:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
@13 Ez annyira kirívó eset, hogy nyilván van róla egy csomó cikk, belinkelnéd az egyiket?
2023. ápr. 12. 16:32
 16/19 anonim válasza:
0%
Én azt mondom, úgyis egyszer élünk, szívj el egy dzsangát, k%va jól fogod magad érezni, és másnap már úgyis leszrod az egészet...
2023. ápr. 12. 20:34
 17/19 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Szipuzz azt szabad
2023. ápr. 15. 15:53
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Joint abbol is sativa😚
2023. ápr. 21. 08:23
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
SZERECSENDIÓhhhhh
2023. ápr. 30. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!