Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkoholt nem szeretem, a...

Az alkoholt nem szeretem, a mariska illegális. Szerintetek, hogy kéne akkor szórakoznom bulikban?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tudatmódosító szerek nélkül kéne az embernek magát jól érezni, de mégis olyan furán néz rám mindenki, amikor megmondom, hogy nem iszok. Dzsoját meg nem merek elszívni mert félek, hogy valaki beköp.

2023. ápr. 10. 19:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedben leírtad a választ. Ha nem akarsz inni, ne igyál.
2023. ápr. 10. 19:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd a zenét és társalogj olyan emberekkel, akik elfogadnak így.
2023. ápr. 10. 19:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenét lehet mondani az olyan embernek, aki ugyan nem szereti az alkoholt, de inkább iszik, nehogy 526-ik gipszjakabok ne nézzenek rá furán?

Tanuld meg leszarni az ilyeneket és igyál azt, amit szeretsz és jól esik!

Ha az málnaszörp, akkor málnaszörpöt!

A "dzsoját" meg hagy a francba, normális embernek ha olyan tünetei vannak, mint amit az produkál, akkor felkeresi a háziorvost!

Millió embert ismerek, akik nem élnek vele és felhőtlen szórakozásban, hatalmas bulikban van részük.

2023. ápr. 10. 19:21
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve nem járok drogos helyekre.

Ha elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol meglátom, hogy drogoznak, vagy balhéznak, akkor szépen kimegyek, és az agyamban fekete listára teszem a helyet.

2023. ápr. 10. 19:31
 5/19 anonim ***** válasza:
11%

Csak az alkohol miatt illegális a mariska. Ha nem lenne ennyi alkohol szenvedély beteg ember Magyaroszágon, simán legalizálnák. Cdak hát így csődbe menne az alkohol ipar. Csak ennyit mondok.

Buliban amugy sem érdemes mariskát fogyasztani.

2023. ápr. 10. 19:32
 6/19 anonim válasza:
29%
kokain
2023. ápr. 10. 21:44
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Iyál szódát, és mondd másoknak, hogy vodkaszóda.

Vagy igyál szódát citrommal, és mondd másoknak, hogy gintonic.

Oszt ennyi.

2023. ápr. 10. 21:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne igyál. Nekem működik :D

Ha furán néznek, akkor mi van? Nem szereted, ennyi, ők meg spenótot/vadász/finomfőzeléket/káposztás tésztát nem szoktak enni, mert nem szeretik

2023. ápr. 10. 21:52
 9/19 NTBS ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz másokkal. Érezd jól magad.
2023. ápr. 11. 10:41
 10/19 anonim ***** válasza:
13%
Szexelj!
2023. ápr. 11. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!