Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy történhetett ez?

Hogy történhetett ez?

Figyelt kérdés
Mái napig nem tudom felfogni hogy hogy is történhetett ez, nem emlékszem semmire. Ott kezdődött az egész, hogy nagyon rosszul voltam lelkileg, és vettem fél liter vodkát. Este leültem a gép elé, és kb 10-15 percenként megittam 1 felest (Tudni kell rólam hogy nem iszok sokszor csak havonta 1-2x). Kb másfél óra után már nem emlékszem semmire, következő kép hogy az ágyban kelek és forog velem a világ. Leültem az asztalhoz, és azt láttam hogy az egész asztal egymerő víz, és nem tudom hogy hogy.. Hányás nem lehetett mert azt éreztem volna, és a vodka se borult ki mert arra még emlékszem hogy megittam az egészet. Szerintetek mit csinálhattam?

2023. ápr. 4. 02:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Berúgtál.

Azt meg te tudod kinyomozni, kikövetkeztetni, hogy mit öntöttél az asztalra, ha szokásod ásványvizet tartani a közelben, valószínűleg azt borítottad ki.

2023. ápr. 4. 02:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Beütött a vodka rendesen.

Lehet hidratàlni akartál de félrement

2023. ápr. 4. 08:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami pohár, vizesflakon vagy valami a környéken, asztalon, mellette? Segíts már valamit :D
2023. ápr. 4. 12:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet volt egy vizes pohár, de azt miért öntöttem volna ki az asztalra? xd
2023. ápr. 4. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát talán véletlen :D Felborítottad véletlen.
2023. ápr. 4. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért, mert filmszakadásig leittad magad, azt sem tudod mi történt.

Bármikor kiborulhat egy pohár víz, amit jobb esetben azonnal feltöröl az ember, más esetekben, pl részegen, de betegen is előfordul, hogy nem.

Nem érdekli, nincs hozzá ereje, stb.

Azt sem tudod, hogy kerültél az ágyba, ki tudja mi történhetett még a kiesett időszakban.

2023. ápr. 4. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy pisa volt az.
2023. ápr. 4. 16:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Az se, mert akkor meg a hugyszagot éreztem volna xdd.. Az én elképzelésem az hogy nem nagyon ettem semmit aznap, és a vodkát hánytam ki az asztalra mert nem volt időm elhajolni.
2023. ápr. 6. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Aha... akkor csodagyerek vagy, ha bármit képes vagy úgy visszahányni, hogy annak ne legyen bűzös szaga.

Minimum gyomorsav, és némi baktérium van a hányadékban, de az üvegből kiborult tiszta vodkát is fel lehet ismerni, az nem víz

2023. ápr. 6. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!