Az alkohol (pl Vodka, tequila) oldja a műanyagot (pl szívószál) vagy hogy történhetett ez?
Figyelt kérdés
Vettem olyan fekete szívószálat amit a koktélokhoz használnak jól néz ki!
És csináltam vele koktélt.
És nem dobom ki ugye, elmosom és újra használom.
És sokadik használat után éreztem, hogy a számba ment valami. Megnézem, hát ilyen fekete műanyag darab de el volt ázva, és szétmálva(fúúúúj) Kidobtam, használtam másikat, majd sokadik használat után ebből is ez lett!
:S
Nem vagyok kémikus, kémia órán se figyeltem soha, de az alkohol oldhatja a műanyagot, vagy mi történt?
Vagy gagyi szívószálat vettem?
18f
2014. jún. 21. 16:55
1/2 anonim válasza:
Nem oldja, vagy a szívószállal vagy az italoddal van gáz,
Ha egyszer használatosnak tervezték a szívószálat (valószínűleg így van) akkor egy olcsóbb kevert anyagból készült és az a gond többször is használtad.
2/2 anonim válasza:
Beb..szna, ha oldaná. Gondolom nem nitrohígítót iszogatsz vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!