Milyen olcsó, de jó minőségű vörös borok vannak?
Figyelt kérdés
Maximum ára 1.000 Ft.
Spárban, Lidlben, Alfiban lehessen kapni.
Tudom, hogy ennyi pénzért nem lehet minőségi bort kapni, csak olyat keresek amit esténként megiszok egy pohárkával és ennyi.
Legyen iható, jobb mint egy Dankó vagy La Fiesta.
Leginkább az édes, fél édes borok felé hajlok.
A száraz borokat nem kedvelem.
2023. febr. 28. 19:14
2/6 anonim válasza:
A Varga pincészet borai egész jók és van belőlük olcsóbb kategória
3/6 anonim válasza:
La fiesta vörös édes élményt isznak akik nem annyira finnyásak, hogy csak a drágább borokat isszák meg.
Én nem kóstoltam se a bulizó fiatalok nagy része azt veszi.
4/6 anonim válasza:
Zomelié vagyok és csak a SPAR Völgyes borát fogyaszd. Megérdemelné a Palásti borászat, hogy Magyarország első számú bora legyen a Völgyes!
5/6 anonim válasza:
A völgyes egy szar pancsolt valami, köze nincs a borhoz ahogy neked sincs a zommeliséghez.:)
6/6 anonim válasza:
Uram, légyszi, nah!
Zomelié vagyok és csak a SPAR Völgyes borát fogyaszd. Megérdemelné a Palásti borászat, hogy Magyarország első számú bora legyen a Völgyes! Kicsit éretlen íze van, de tudod miért nem kannás? Egyrészt száraz is van belőle, másrészt... nah!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!