Általában miből iszod a sört?
Figyelt kérdés
Üveg, doboz, pohár vagy korsó?2023. febr. 19. 22:31
1/8 anonim válasza:
Üveges sört iszok talpas üveg vizes pohárból.
2/8 anonim válasza:
Régebben szinte csak üvegből ittam.De már korsóba vagy söröspohárba kitöltve fogyasztom leginkább.
3/8 anonim válasza:
Üvegből szeretem jobban inni, szó szerint és pohárból korsóból is. Otthon csak így, kizárt máshogy.
Gyakorlatban viszont célszerűen praktikusan dobozból ha nincs pohár.
4/8 anonim válasza:
Dobozost söröspohárból, ha nincs, akkor bármilyenből, kivéve a nehéz korsó, kicsi vagyok, így nekem kényelmetlen, akármennyire is tetszik pedig. Üvegest az üvegből.
5/8 anonim válasza:
Dobozból,üvegből pohárból nem is esik olyan jól.
6/8 anonim válasza:
Régebben dobozból, üvegből szlopáltam, mint a bunkók, de mára már áttértem arra, hogy kiöntöm pohárba és úgy iszom .
7/8 anonim válasza:
Korsó nincs itthon, azon kívül bármelyikből. Soproni Óvatos Duhaj csomagban volt ajándék talpas pohár, abba ki szoktam tölteni, hogy lássam a küllemét is, ha valami új sört kóstolok meg, de azon kívül jó üvegből vagy dobozból is.
8/8 anonim válasza:
Vastagfalú old-school szemeskorsóból.
Tudom, hogy csak beképzelem magamnak, de ebből esik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!