Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vodka után pálinka?

Vodka után pálinka?

Figyelt kérdés
Elszopogattam pár deci Finlandiát tonikkal, majd miután elfogyott, valami meggypálinkával kevertem be. Olyan okádék felmosórongy íze volt, hogy nem tudtam meginni, ki kellett önteni. Ki járt már így? Hogy lehet meginni az ilyen pálinkákat?
2023. febr. 16. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
#8: No akkor nem is csodálom. Ezek a népek itt faluhelyen (ahol magam is élek) azt se tudják, hogy mi a különbség az erjedés meg a rothadás között, megy bele a gumicsizmától a döglött macskáig minden (némi túlzással persze). Mondta a főzdés is, hogy látszott, csak összeseperték gallyseprővel a fák alját, aztán a tyúkszartól kezdve a levélig minden benne volt, fel se engedte nekik önteni.
2023. febr. 16. 22:48
 12/14 anonim válasza:
100%
Nem ütik egymást.
2023. febr. 17. 00:15
 13/14 NTBS ***** válasza:
Ne keverd.
2023. febr. 17. 05:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Színtén literálisként megértelek, igyák meg az ilyent a katolikusok.
2023. febr. 17. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!