Alkoholmentes sörnél ( max. 0.5% ) mit jelent? Nagy valószínűséggel decinként el is érheti ezt az alkohol %-ot?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
pánikbetegségem miatt nyugtatót szedek. Frontin 0.25mg-ból napi 4 szemet.
27 éves férfi vagyok.
Arra gondoltam időnként maximum 1 doboz alkoholmentes sört meginnék, de fokozott gyomorsav túltengésem miatt a gyümölcsös változatok szóba sem jöhetnek. Egyedül a Dreher 24h ami nem okozna savtermelődést.
Ilyen mennyiségben fogyasztva, ha egy dobozzal megiszom belőle az garantált 2.5 gramm ( 0.5 dl x 0.5% ) alkohol bevitelt jelentene?
Vagy a max. 0.5% azt jelentheti, hogy az átlag alkoholtartalom ezekben a sörökben inkább ilyen 0.3-0.4% körül lehet?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
27/F
2023. febr. 14. 00:06
11/13 A kérdező kommentje:
9-es hozzászóló köszönöm a megnyugtatást, már nem is agyalok ezen. :)
2023. febr. 15. 22:14
12/13 anonim válasza:
8-as vagyok, örülök, hogy ízlik, egészségedre! :D
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :D :)
2023. febr. 16. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!