A sör az ára miatt népszerű a férfiak körében?
#2, lehet hogy új vagy az oldalon, megnyugtatlak, nem lesz törölve, a márkanév itt nem tabu!
Kérdező, én sem szeretem igazán a keserű ízt, de vannak kivételek, amik egész jók, és a sör pont ilyen! Persze a sörök se mind egyformák, a túlzottan keserűeket én se szeretem, inkább a lágyabb vagy közepes intenzitásúakat.
A sörben kevés alkohol van, nem tömény, így nagyobb mennyiséget lehet belőle inni, viszont a sör egyik fő összetevője, a komló a kenderfélék csoportjába tartozik, ami felerősíti az alkohol hatását, így a sör hatását előbb meg lehet érezni, mint a töményekét! Persze nem muszáj berúgni, én soha nem is akarok, de egy kis spicces állapot néha jólesik, azon kívül kellemes itóka a baráti beszélgetésekhez, nyári melegben felfrissít, sokszor lehet rá alkalom.
Ha abszolút nem szereted a keserű ízt, javaslom, kóstold meg a Leffe-t, natúr sör, nem ízesített, de mégis olyan intenzíven édeskés íze van, ami már szinte a likőrökkel vetekszik! A hétköznapibbak mind jóval keserűbbek, de amiknek azért mégis relatíve lágyabb ízük van:
Borsodi
Arany Fácán
Arany Ászok
Kőbányai
Dreher IPA
Rocky Cellar
Heineken
Peroni
Miller
Ott a barna sör
Az édes
Legalábbis amiket én kóstoltam
Mondjuk jó szörnyű izük is van pont az édességük miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!