Rum, Konyak vagy Pálinka?
A kérdés komolyságához ez a "retró sláger" illik:
Konyakot legfeljebb kóstolóba ittam, nem tudom. A rum nálam megragadt a rumkóla és a pina colada szintjén, de jó lenne beszerezni otthonra pár csúcs rumot. Pálinka okés, fiatalon keveset ittam, mostanában mindig előkerül, ha találkozom emberekkel. Ittam már országos klasszis páleszeket is. Őszinte pia, éppen ezért jó szórakozás kóstolni.
Szórakozóhelyen vagy a második legolcsóbb piát kérném, vagy - ezek közül - valami fogyasztható páleszt. Bacardit bemegyek a teszkóba bármikor, aztán veszek, nem szívesen költök kommersz piákra a kocsmában.
Ezek közül leginkább cognac, de nem ez a közértes Napoleon cucc, hanem valami rendes legalább vsop
A rummal nincs bajom, de magában nekem nem annyira adja.
Meg abból sem feltétlenül a captain morgan szintet kell megcélozni
Na és akkor hadd csapjam ki a biztosítékot mindenkinél, soha egyetlen pálinkát nem ittam, mert nem szeretem.
Egyiket sem, nem iszom alkoholt. Nincs szükségem hozzá az ellazuláshoz, és szeretem, ha magamnál vagyok és megvan az önkontrollom.
A legújabb kutatások alapján is a zéró alkoholfogyasztás az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!