Mit tehetek a borommal, (othello Izabella), ha szerintem egy kicsit ecetes lett?
Utólag már nagyon semmit.Pár szem édesítőt feoldva teszel hozzá az ellensúlyozza a savas ízt kb literenként ahogy fogy.
Vagy megkólázod.
Használd borecetnek. :-)
Milyen mennyiségről van szó?
Ha tudtál inni belőle, akkor más lehet ott a gond.
Az ecetes bor kellemetlenül szúrós szagú, ihatatlanul savanyú.
Most újabban már nem is találtam annyira vészesnek.... Simán tudok iszogatni belőle
Sőt még akkor is iszogattam amikor úgy ítélte meg hogy ecetes.... Szerintem inkább az lehetett a probléma amit előtte ettem... És azután tűnhetett problémásnak az íze. Jó esély van rá hogy így van mert nem olyan kaját ettem előtte ami nem engedné arra következtetni hogy ő lehetett a Ludas
Valaki írta a kénezés t én még a legelején a préselés kor is kéne ztem igaz csak úgy lábujjhegyen
Én ezen még most is vagy nem érdekes??
Most fejtem le majd egy óra múlva már okosabb leszek most megint meg fogom kóstolgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!