Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen gyakran isztok alkoholt...

Milyen gyakran isztok alkoholt? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 20:11
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Heti egy nap 3-4 doboz sör (átlagos 4.5-5%-os) egy délután-estére leosztva nem egymás után levedelve. A többi napokon nem hiányzik, de igazából ezt is el tudnám hagyni, ha épp más program jön közbe. Napi szinten egyáltalán nem kívánom, sőt tudom, hogy hízom tőle, tehát kerülöm messziről :D

Érdekesség: ~30 éves korom elött érezhetően jobban bírtam én is, bulikban 5-6 sör símán lecsúszott, úgy hogy elötte pálinkával üdvözöltük egymást, amolyan "rituálé" volt ez :D De ekkor sem volt napi szintű az alkolfogyasztás, havonta 1-2. Manapság buliban is a harmadik sör után (23- óra időtartam) már érzem, hogy elég, úgy hogy csak sört ittam... nem tudom mi változott meg azon kívűl, hogy már idősebb lettem :D

34/F

2022. nov. 28. 14:58
 22/22 anonim válasza:
Előzőhöz: 2-3 óra időtartamra gondoltam, nem 23 órára :D
2022. nov. 28. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!